Ιστιοπλοΐα Sailing Channel Ταυτότητα του website Επεξεργασία
Submit an Article

Sailing Channel: Η ταυτότητα του website


Το Sailing Channel Greece δημιουργήθηκε από γνήσιο ενδιαφέρον για την ιστιοπλοΐα. Είναι το πρώτο και μοναδικό site ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, το οποίο μεταδίδει live στιγμιότυπα από τους αγώνες, με κάμερες MOBOTIX.

Πρόκειται για ένα πρωτοπόρο site με πληροφορίες για τους αγώνες και τα αποτελέσματά τους, ενημερωτικά δελτία τύπου, άρθρα για θέματα της ιστιοπλοΐας και το life style γύρω από αυτήν.

Η συντακτική ομάδα αποτελείται από αθλητικούς συντάκτες, δημοσιογράφους και ιστιοπλόους, που διακρίνονται για την αγάπη τους προς το άθλημα.

Η ομάδα παραγωγής, την οποία στελεχώνουν έμπειροι επαγγελματίες του χώρου αναλαμβάνει την κάλυψη των αγώνων και των χορηγιών τους και την προώθηση των βίντεο στην τηλεόραση.

Οι κύριοι στόχοι του site είναι:

- Η διαρκής ανανέωση του περιεχομένου, με εύκολη πρόσβαση, έτσι ώστε η χρήση του να δίνει στους αναγνώστες τη δυνατότητα να έχουν μία γρήγορη, πλήρη και έγκυρη ενημέρωση για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από το χώρο της ιστιοπλοΐας.

- Η παροχή χρηστικών πληροφοριών για όποιον επιθυμεί να ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα - από τις σχολές στις οποίες μπορεί να απευθυνθεί, τις εταιρείες ενοικιάσεως μέχρι τον εξοπλισμό, τον καιρό και τον χάρτη…

- Η προβολή και προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας. Ενός τόσο δυναμικού αθλήματος και συγχρόνως αδικημένου από την προβολή που γίνεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

- Στους μελλοντικούς στόχους περιλαμβάνεται η δημιουργία forum, μέσα από το οποίο οι ιστιοπλόοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσσουν απόψεις,  να κάνουν συζητήσεις και να διηγούνται τις ιστορίες για το αγαπημένο τους σπορ!

Το Sailing Channel Greece είναι γεγονός στην Ελλάδα. Ανοίξαμε τα πανιά μας και σαλπάρουμε με εσάς για πλήρωμα!
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece