Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Επεξεργασία
Submit an Article
Θερινό Σχολείο στην Δυναμική και την Διαχείριση του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος
Κυριακή, 10 Ιούλιος 2011 15:53
Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πρόκειται να υλοποιήσει στο Νομό Ζακύνθου πρόγραμμα Θερινού Σχολείου με θέμα τη «ΔΥΝΑΜΙΚΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»…

Το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (75%) και του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (25%) πρόκειται να υλοποιήσει στο Νομό Ζακύνθου (GR 221) στο πλαίσιο της Πράξης «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ» το πρόγραμμα Θερινού Σχολείου με θέμα τη «ΔΥΝΑΜΙΚΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ»,  από τις 18 έως τις 29 Ιουλίου 2011. Ο αριθμός των καταρτιζομένων που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25 άτομα και η συνολική διάρκεια του Θερινού Σχολείου θα είναι δύο (2) εβδομάδες, έξι (6) ώρες ημερησίως. Στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί μικτό επίδομα 4.00 € για κάθε ώρα κατάρτισης (συνολικά : 252,00€ κατ’ άτομο). Μέχρι 11 Ιουλίου η Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων.

Δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφιους καταρτιζόμενους Εδώ!


 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece