Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ιστιοπλοϊκά Σκάφη

Ιστιοπλοΐκά σκάφη

Παρουσιάσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών, από τα πιο μικρά μέχρι και τα πιο ακριβά και πολυτελή. Βρείτε πληροφορίες για το πως να ενοικιάσετε σκάφος και τι πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε ένα.

ΣκάφηMaltese Falcon - Τα 50 καλύτερα Ιστιοπλοϊκά σκάφη
Αξιολόγηση Χρήστη: / 146
ΧείριστοΆριστο 
Σάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2008 17:25

Το Maltese Falcon είναι ένα πολυτελές ιστιοπλοϊκό σκάφος που ανήκει στον Αμερικάνο Venture Capitalist Tom Perkins. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιόκτητα ιστιοφόρα του κόσμου με μήκος 88 μ. (289,1 πόδια), στην ίδια κατηγορία με το Athens της Royal Huisman και το Eos της Lurssen.

Χτίστηκε ακολουθώντας το concept του Dynaship ή Dyna-Rigg, μια εφεύρεση του γερμανού μηχανικού Wilhelm Prolss από το 1960 με σκοπό να μπορεί να λειτουργεί ένα φορτηγό ιστιοπλοϊκό με όσο το δυνατόν μικρότερο πλήρωμα. Το πλοίο έχει δεκαπέντε τετράγωνα πανιά (πέντε ανά κατάρτι), τα οποία αποθηκεύονται στο εσωτερικό των καταρτιών. Μπορούν να ανοιχτούν πλήρως σε έξι λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα
 


Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece