Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Editorials Επεξεργασία
Submit an Article
Φεβρουάριος 2009: Η σκέψη όλων ταξιδεύει…
Δευτέρα, 02 Φεβρουάριος 2009 00:00

Με τον ερχομό του Φεβρουαρίου αρχίζει κι επίσημα ο χειμώνας να φτάνει στο τέλος του, με τη σκέψη όλης της ομάδας του Sailing Channel στις καλύτερες μέρες που πλησιάζουν και προσφέρονται ολοένα και περισσότερο για ιστιοπλοΐα.

Σημαντικοί αγώνες βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως το Louis Vuitton Pacific Series με ελληνική συμμετοχή για πρώτη φορά και την ομάδα Greek Challenge. Οι πρώτοι ελληνικοί αγώνες της χρονιάς βρίσκονται στα σκαριά με πρώτο και καλύτερο το Ράλλυ Ύδρας της 25ης Μαρτίου. Ο Φεβρουάριος, λοιπόν, μόνο ανυπόμονους μπορεί να μας βρει, προσπαθώντας να βάλουμε σε μια σειρά και να οργανώσουμε αυτά που έρχονται.

Σε σειρά προσπαθούμε να βάλουμε όμως και τον μεγάλο όγκο των εγγραφών που έχετε κάνει για το forum, αλλά και για τη λήψη του newsletter από τη μεγαλύτερη και εγκυρότερη διαδικτυακή σελίδα για την ιστιοπλοΐα. Σύντομα κοντά σας και τα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές των εγχώριων και όχι μόνο διοργανώσεων.

Η ανταπόκρισή σας είναι κάτι περισσότερο από θερμή, γι’ αυτό και για ακόμη μία φορά θα σας ευχαριστήσουμε και με τη σειρά μας θα βάλουμε τα δυνατά μας για να παραμείνετε το ίδιο και, γιατί όχι, περισσότερο ευχαριστημένοι!

Η ομάδα του Sailing Channel

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece