Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Editorials Επεξεργασία
Submit an Article
Οκτώβριος 2008: Η ιστιοπλοΐα στο SailingChannel.gr
Πέμπτη, 02 Οκτώβριος 2008 00:00

Ο Οκτώβρης ήταν ένας μήνας με ενδιαφέροντες αγώνες στο ημερολόγιο και σημαντικά γεγονότα για την ιστιοπλοΐα. Είχαμε αγώνες όπως το Δεύτερο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας Master Laser 2008, Ύδρα 2008 του ΝΟΕ, το Πανελλήνιο Πρώταθλημα αλιείας, το Volvo Ocean Race, τη τολμηρή απόπειρα του Richard Branson, τις εκλογές της ομοσπονδίας κ.α. Η συμμετοχή σας ήταν χωρίς προηγούμενο, οι επισκέψεις πλέον είναι μερικές χιλιάδες και οι φίλοι που λαμβάνουν το newsletter για ιστιοπλοΐα φτάνουν τους 150!

Εσείς μπορείτε να καλέστε και τους φίλους σας στο αποκλειστικά για θέματα ιστιοπλοΐας forum, για να σχολιάσουν τα άρθρα ή να γραφτούν για να λαμβάνουν το newsletter προκειμένου όλοι να ανταλλάζουμε απόψεις γι'αυτό που αγαπάμε, τη θάλασσα.

Ξανά, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να υποσχεθούμε οτι μέρα με τη μέρα θα προσφέρουμε περισσότερα στους φίλους ιστιοπλόους.

Η Ομάδα του Sailing Channel.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece