Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Editorials Επεξεργασία
Submit an Article
Ιανουάριος 2008...Καλή Χρονιά
Τετάρτη, 02 Ιανουάριος 2008 00:00

Η ομάδα του Sailing Channel θα ήθελε να ευχηθεί καλή χρονιά σε όλους τους φίλους της ιστιοπλοΐας και της θάλασσας γενικότερα. Το Volvo Ocean Race συνεχίζει να είναι ο πιο σημαντικός διεθνής αγώνας σε εξέλιξη ενώ σύντομα το ημερολόγιο μας θα γεμίσει ξανά με πολλούς αγώνες ιστιοπλοΐας. Οι φίλοι του website συνεχίζουν να αυξάνονται με αποτέλεσμα σήμερα το Sailing Channel να είναι το καλύτερο website για ιστιοπλοΐα. Για όποιον ενδιαφέρεται, μπορεί να δει τις δυνατότητες που προσφέρουμε για τους φίλους της ιστιοπλοΐας να διαφημιστούν στο website.

Εσείς μπορείτε να καλέστε και τους φίλους σας στο αποκλειστικά για θέματα ιστιοπλοΐας forum, για να σχολιάσουν τα άρθρα ή να γραφτούν για να λαμβάνουν το newsletter προκειμένου όλοι να ανταλλάζουμε απόψεις γι'αυτό που αγαπάμε, τη θάλασσα.

Ξανά, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να υποσχεθούμε οτι μέρα με τη μέρα θα προσφέρουμε περισσότερα στους φίλους ιστιοπλόους.

Η Ομάδα του Sailing Channel.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece