Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2010, «Προσιτές αποδράσεις για όλους»
Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 21:48

Όλα δείχνουν έτοιμα στο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», που θα φιλοξενήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών. Οι διοργανωτές φέτος θα ανοίξουν τις πύλες της έκθεσης από τις 16 έως και τις 24 Οκτωβρίου, στο πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, αποτελώντας πόλο έλξης και επικοινωνίας για μια πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που αγαπάνε τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ…

«Προσιτές αποδράσεις για όλους»


Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι ΑθηνώνΜετά από το φετινό ρεκόρ επισκεπτών, το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών 2010 ετοιμάζεται για ακόμη μια φορά να υποδεχτεί τους φίλους της θάλασσας με μια ποικιλία σκαφών, εξοπλισμού και υπηρεσιών που θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, τις ανάγκες και φυσικά τις οικονομικές δυνατότητες των υποψήφιων αγοραστών και επισκεπτών.
Για εννέα ημέρες από τις 16 έως και τις 24 Οκτωβρίου το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι, υπόσχεται να αναθερμάνει το ενδιαφέρον των επισκεπτών,  παρουσιάζοντας μια πολύ μεγάλη αλλά και προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων όπως: Ιστιοπλοϊκά σκάφη και cruisers, ενοικιάσεις σκαφών, φουσκωτά, ταχύπλοα, βάρκες, μηχανές σκαφών, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και είδη κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ.
Το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία οργάνωσης εκθέσεων EXPO ONE με τη συνεργασία του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Πλαστικών Σκαφών Παρελκομένων Εξαρτημάτων Εμπόρων & Υπηρεσιών (ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα των διεθνών οργανισμών: International Federation of Boat Show Organizers (IFBSO) και International Council of Marine Industry Associations (ICOMIA).
Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό με εισιτήριο εισόδου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.athensboatshow.gr

Διάρκεια έκθεσης: 16-24 Οκτωβρίου 2010
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Καθημερινές: 16:00 - 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30

Υποστηρικτές επικοινωνίας:
Paper Magazine
SENTRA FM
CITY PRESS
FreeSunday
www.newsbeast.gr
AUTOΤρίτη
Εφημερίδα ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
Sailing Channel Greece
SPORT24
www.dailymotion.gr
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece