Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
Με μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010 το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών
Παρασκευή, 22 Οκτώβριος 2010 17:58
Το 32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών με βασικό μότο τις «Προσιτές αποδράσεις για όλους», συνεχίζεται έως και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, στο Metropolitan Expo, το πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας. Οι διοργανωτές υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών, φιλοξενώντας μια πολύ μεγάλη αλλά κυρίως προσιτή στο ευρύ κοινό γκάμα προϊόντων όπως: Ιστιοπλοϊκά σκάφη και cruisers, ενοικιάσεις σκαφών, φουσκωτά, ταχύπλοα, βάρκες, μηχανές σκαφών, αξεσουάρ, εξοπλισμό, ηλεκτρονικά συστήματα, προϊόντα συντήρησης αλλά και είδη ένδυσης,  κατάδυσης, ψαρέματος και θαλάσσιων σπορ, ενώ δύο οθόνες πληροφόρησης πτήσεων (πίνακες ανακοινώσεων), βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

32ο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι ΑθηνώνΤα εγκαίνια του 32ου Διεθνούς Ναυτικού Σαλονιού Αθηνών πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κος Γιάννης Διαμαντίδης το Σάββατο 16 Oκτωβρίου στις 18.30, παρουσία του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών ΕΒΕΑ κου Κων/νου Μίχαλου, του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΚΑΠΛΑΣ ΠΕΕΥ, των διοργανωτών, αλλά και πολλών εκ των εκθετών και επισκεπτών.
Ο κ. Υπουργός κος Γιάννης Διαμαντίδης επεσήμανε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ότι «Η ναυτιλία μας, η παγκόσμια αυτή υπερδύναμη στη θάλασσα, είναι και θα είναι ακόμη περισσότερο με τη βοήθεια όλων μας, η βαριά βιομηχανία της χώρας μας. Η κυβέρνηση στηρίζει τις υγιείς επενδυτικές δυνάμεις όχι απλά για να γυρίσουμε σελίδα, αλλά να γράψουμε ένα νέο βιβλίο επιτυχιών για τη χώρα μας. Τα σκάφη αναψυχής και τα παρελκόμενά τους απασχολούν σήμερα στην πατρίδα μας περισσότερα από 45.000 άτομα αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο μια τεράστια κατασκευαστική και εμπορική δύναμη για την Ελλάδα. Αλλά και στον εξαγωγικό τομέα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε, οι πωλήσεις σκαφών αμιγώς, δηλαδή καθαρά ελληνικής κατασκευής, παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις. Ελλάδα είναι και θάλασσα. Και θέλουμε τους Έλληνες πιο κοντά στη Θάλασσα, για ναυτοσύνη και διάδοση του Ελληνικού θαλασσινού πνεύματος και του ελληνικού σκάφους. Προς αυτή την κατεύθυνση όλοι μαζί θα εργαστούμε και πιστεύω ακράδαντα ότι θα πετύχουμε».

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό (με εισιτήριο, τιμή: 8 ευρώ)

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες επισκεφτείτε το επίσημο site της έκθεσης: www.athensboatshow.gr

Διάρκεια έκθεσης:16-24 Οκτωβρίου 2010
Ώρες λειτουργίας της έκθεσης:
Καθημερινές: 16:00 - 21:30
Σαββατοκύριακο: 10:00 - 21:30
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece