Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
Skipper On Deck από την Carbon Free Press
Παρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2011 15:16
skipper ondeck
«Skipper OnDeck» είναι ο τίτλος του νέου μηνιαίου διαδραστικού περιοδικού για τo σκάφος, τη  θαλάσσια αναψυχή και την ιστιοπλοΐα με το πιλοτικό τεύχος να είναι στον αέρα στη διεύθυνση:  www.skipperondeck.gr
Το νέο περιοδικό  φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για το yachting τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη Μεσόγειο δεδομένου ότι είναι μια δίγλωσση έκδοση, που λανσάρεται με σκοπό να γίνει ένας ποιοτικός συνταξιδιώτης για τους φίλους της θάλασσας περιλαμβάνοντας νέα σκάφη, συγκριτικές δοκιμές, ναυταθλητικά συνεντεύξεις, πρακτικές και ταξιδιωτικές συμβουλές τόσο για τους ιδιοκτήτες όσο και τους ενοικιαστές, και όλα αυτά συνοδευόμενα με οπτικοακουστικό υλικό.
Στο «τιμόνι» βρίσκεται  ο συνάδελφος Γεράσιμος Γερολυμάτος, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των  ναυτικών περιοδικών και διατελέσας αρχισυντάκτης σε πολλά από αυτά και με πληθώρα συνεργασιών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το «πλήρωμα»  απαρτίζεται από επαγγελματίες  συντάκτες, αθλητές ιστιοπλοΐας  και ειδικούς  επιστημονικούς συνεργάτες που μοιράζονται το πάθος για  τη Θάλασσα.
Το «Skipper On Deck» έχει οικολογική συνείδηση και ως στόχο να αναδείξει προβλήματα και θέματα που σχετίζονται με την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και συνάμα να αναδείξει την Πράσινη πλευρά της ναυπηγικής βιομηχανίας.
To «Skipper On Deck» αποστέλλεται σε συνδρομητές με δωρεάν εγγραφή ενώ είναι διαθέσιμο και μέσω της σελίδας www.skipperondeck.gr.
Εκδίδεται από την  Carbon Free Press. Περισσότερες πληροφορίες και αποστολή Media Kit: sales@carbonfreepress.gr 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece