Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
Υποτροφία Ολυμπιακής προετοιμασίας στους Καμπουρίδη, Μιτάκη και Μαλεκκίδη.
Κυριακή, 03 Απρίλιος 2011 12:58
EOE
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη πραγματοποίησε στην έδρα της ΕΟΕ, την τελετή Απονομής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας. Στην ιστιοπλοΐα ξεχώρισαν οι Καμπουρίδης Παναγιώτης, Μιτάκης Ιωάννης και ο Κύπριος Μιχάλης Μαλεκκίδης.Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ενώ το παρόν έδωσαν πολλοί και σημαντικοί παράγοντες της Πολιτικής Ηγεσίας, της αθλητικής και επιχειρηματικής κοινότητας της χώρας όπως ο Πρέσβης της Κύπρου κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Πάνος Μπιτσαξής, η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και μέλος της Υποεπιτροπής της Βουλής για την Παρακολούθηση Θεμάτων Αθλητισμού κ. Πέμη Ζούνη. Την ΕΟΕ εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Κατσιαδάκης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας κ. Ιωάννης Βασιλειάδης, ενώ παρέστη και το μέλος της ΔΟΕ κ. Λάμπης Νικολάου.
Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών Ολυμπιακής Προετοιμασίας, κ. Χάρης Δαυίδ, σε χαιρετισμό που απεύθυνε δήλωσε: «Φέτος είμαστε ακόμα πιο περήφανοι καθώς το 2011 είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την ολυμπιακή προετοιμασία αφού βρισκόμαστε μια ανάσα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και την ευκαιρία να αναδείξουμε και να προβάλλουμε τη χώρα μας διεθνώς.»
Συνολικά, στην τελετή, απονεμήθηκαν 27 υποτροφίες, σε 30 αθλητές / αθλήτριες Ολυμπιακών ατομικών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση με θέμα «Ολυμπιακή Προετοιμασία. Ώρα Μηδέν»  την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Τάσος Τέλλογλου με συμμετέχοντες τους κ.κ. Πάνο Μπιτσαξή – Γενικό Γραμματέα Αθλητισμου, Γιάννη Παπαδογιαννάκη – τ. Αντιπρόεδρο Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Παύλο Γερακάρη – Πρόεδρο Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, κυρία Σοφία Μπεκατώρου – Κοσματοπούλου – δις Ολυμπιονίκη στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας, Γιάννη Βασιλειάδη – Πρόεδρο Ολυμπιακής Προετοιμασίας Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Αναλυτική Κατάσταση Βραβευθέντων Αθλητών & Αθλητριών
Στίβος
Κρασιάς Δημήτριος (Ενόργανη Γυμναστική)
Αρτυματά Ελένη (Δρόμος 200Μ)
Κοκλώνη Γεωργία (Δρόμος 100Μ)
Μπανιώτης Κων.νος (Άλμα εις Ύψος)
Στεργίου Αντωνία (Άλμα εις Ύψος)
Τσάκωνας Λυκούργος- Στέφανος (Δρόμος 200Μ)
Τσατούμας Λούης (Άλμα εις Μήκος)
Χρυσανθακόπουλος Θεόδωρος (Άλμα επί Κοντό)
Μαραθώνιος
Κεφαλά Κωνσταντίνα
Παρμάκης Μιχάλης
Τάε Κβο Ντο
Τσουρδίνης Μάριος
Τζέλλος Νικόλαος
Τζέλλος Κλεάνθης
Τζούντο
Αζωίδης Γεώργιος
Επιτραπέζια Αντισφαίριση
Κωνσταντινόπουλος Γιώργος
Κολύμβηση
Αραούζογλου Καλλιόπη
Δράκου Θεοδώρα
Κανόε – Καγιάκ
Τσακμάκης Χρήστος
Ιστοπλοΐα
Καμπουρίδης Παναγιώτης
Μιτάκης Ιωάννης
Μαλεκκίδης Μιχάλης
Κωπηλασία
Αγγελόπουλος Διονύσιος
Καλαμποκά Τριανταφυλλιά
Νικολαΐδου Αικατερίνη
Σπυρίδου Ανδρεάνα & Σπυρίδου Κασσιανή
Μαγδάνης Παναγιώτης & Κόνσολας Ελευθέριος
Ναστόπουλος Μιχάλης & Λαμπρίδης Απόστολος


 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece