Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
Τρίτη, 04 Μάρτιος 2008 01:40

EIO LOGOΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ ΣΤΑ TORNADO

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Παρουσία 66 εκπροσώπων ομίλων πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ την Κυριακή το πρωί η πρώτη τακτική γενική συνέλευση των μελών της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.  Τα θέματα ήταν :
1.   Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ. και των επιτροπών της Ε.Ι.Ο. για το χρονικό διάστημα 1.1.2007 έως 31.12.2007.
2.  Υποβολή οικονομικού απολογισμού και εκθέσεως εξελεγκτικής επιτροπής για το χρονικό διάστημα από 1.1.2007 έως 31.12.2007, καθώς και ισολογισμού μετά των αποτελεσμάτων χρήσεως για το διάστημα από 1.1.2007 μέχρι 31.12.2007.
Έγκριση και απαλλαγή του Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής.
Παρουσιάστηκαν οι εκθέσεις του Δ.Σ. και των επιτροπών της ΕΙΟ και εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός, ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσεως. 

Η συνέλευση εξέδωσε ψήφισμα για το θέμα των Σκοπίων που έχει ως εξής :
«Η γενική συνέλευση της ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας συμπαρίσταται στην προσπάθεια όλου του πολιτικού κόσμου της Ελλάδας για τη σωστή λύση του προβλήματος των Σκοπίων σύμφωνα με την ιστορική αλήθεια η οποία και συμπίπτει με το δίκαιο των ελληνικών θέσεων».

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΤΡΙΓΚΩΝΗΣ ΣΤΑ TORNADO

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί για τον Κώστα Τριγκώνη η εκλογή του στην αντιπροεδρία των Tornado.  Αυτό έγινε στο περιθώριο του παγκοσμίου πρωταθλήματος στη Νέα Ζηλανδία όπου πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της κλάσης και ο Θεσσαλονικιός ιστιοπλόος ομόφωνα ψηφίστηκε αντιπρόεδρος.  Ο Ιορδάνης Πασχαλίδης έγινε μέλος της τεχνικής επιτροπής της κλάσης.

Στον αγωνιστικό τομέα με οκτώ μόνο ιστιοδρομίες ολοκληρώθηκε στην Τακαπούνα το παγκόσμιο πρωτάθλημα Tornado.  Οι άστατες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν στους διοργανωτές να «βγάλουν» άλλες κούρσες και έτσι το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουν διεξαχθεί όλες οι προβλεπόμενες ιστιοδρομίες. 

Οι Ιορδάνης Πασχαλίδης – Κώστας Τριγκώνης κατέλαβαν την 14η θέση σε σύνολο 51 σκαφών και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο ενόψει των μελλοντικών τους υποχρεώσεων και ιδιαίτερα των ολυμπιακών αγώνων. 

Παγκόσμιοι πρωταθλητές για 6η φορά στην καριέρα τους αναδείχθηκαν οι Αυστραλοί Ντ. Μπάντοκ – Γκ. Άσμπι, δεύτεροι ήταν οι Καναδοί Ο. Γιόχανσον – Κ. Στίτλ και τρίτοι οι Γάλλοι Γ. Γκισάρ – Α. Γκιαντέρ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ι.Ο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece