Ιστιοπλοΐα Περί ανέμων & υδάτων Ειδήσεις Επεξεργασία
Submit an Article
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ...Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
Τρίτη, 11 Μάρτιος 2008 00:00

EIO LOGO
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΑΧΗ ΣΤΑ 470 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΑΧΗ ΣΤΑ 470 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ

Ολοκληρώνεται σήμερα Τρίτη το απόγευμα η διεθνής εβδομάδα της Βαρκελώνης και στην κατηγορία 470 τα τέσσερα ελληνικά σκάφη που μετέχουν στους αγώνες πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και θα τρέξουν στο medal race.  Ο ανταγωνισμός είναι έντονος και έτσι αναμενόταν, δεδομένου ότι αυτός ο αγώνας μαζί με τον διεθνή αγώνα της Μαγιόρκα με την επωνυμία κύπελλο της πριγκίπισσας Σοφίας που αρχίζει στο τέλος της εβδομάδας αποτελούν τα τελευταία κριτήρια για το ποιο σκάφος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Κίνα.

Μετά, λοιπόν, και την 11η ιστιοδρομία σε σύνολο 14 σκαφών τα 4 σκάφη μας μοιράζονται την 2η, την 3η, την 4η και την 5η θέση.  Οι Μ. Μηλαίος – Π. Καγιαλής είναι 2οι με 20β (3 πρωτιές), οι Π. Μάντης – Θ. Πολυχρονίδης είναι 3οι με 31β (μία πρώτη, μία δεύτερη θέση), οι Α. Κοσματόπουλος – Α. Παπαδόπουλος είναι 4οι με 37β (μία πρώτη, μία δεύτερη θέση) και οι Π. Καμπουρίδης – Γ. Ωρολογάς είναι 5οι με 40 β (μία δεύτερη θέση).

Τα τελικά αποτελέσματα μπορείτε να τα πληροφορηθείτε από το site της ISAF www.sailing.org.

ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ 4.7

Στις εγκαταστάσεις της ΕΙΟ στη Μαρίνα Δέλτα Φαλήρου έγινε το Σαββατοκύριακο το 2ο περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών για την κατηγορία Laser 4.7.  Στη γενική βαθμολογία μετά από 12 κούρσες προηγείται ο Ν. Χρυσός του ΙΟΠ και ακολουθούν ο Α. Βαλμάς επίσης του ΙΟΠ, ο Δ. Ζήσιμος του ΝΟ Βουλιαγμένης, ο Μ. Μπούτρης του ΝΟΕ, ο Ν. Παχτάς του ΑΝΟΓ και ο Π. Μεσισκλής του ΙΟΠ.

Τα 52 σκάφη έχουν έναν ακόμα αγώνα το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του ΕΝΟΑ.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Ι.Ο.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece