Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Διεθνείς Αγώνες Επεξεργασία
Διεθνείς Αγώνες Ιστιοπλοΐας - Sailing Channel Greece
Έπεσε η αυλαία για το 4ο Global MBA Trophy...
Σάββατο, 09 Μάιος 2009 16:55
Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η διοργάνωση του Global MBA Trophy, ενός διεθνή ιστιοπλοϊκού αγώνα μεταξύ Πανεπιστημίων MBA υπό την αιγίδα του Βρετανικού Πανεπιστημίου London Business School και του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδας…

Σε σύνολο 200 συμμετοχών το επαμειβόμενο έπαθλο κέρδισε η ομάδα του INSEAD το οποίο απένειμε ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας, Dr. David Landsman (OBE), παρουσία του Πρέσβη της Ολλανδίας, κου. C. van Rij, του επιτετραμμένου της Γερμανικής Πρεσβείας και Αντιπροέδρου του European Union Club κου Guy Féaux de la Croix, του κου George Frowick, εκπροσώπου Πολιτικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας και άλλων διακεκριμένων καλεσμένων και ακαδημαϊκών.
Στην τελετή απονομής απηύθυνε χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, καθηγητής Κος Γεώργιος Χαραμής, ο τέως Υπουργός Οικονομίας και Εξωτερικών κος Πέτρος Δούκας. Στις επιμέρους κατηγορίες, νικήτρια στο Division A η ομάδα του London Business School, με δεύτερη εκείνη του SDA Bocconi και τρίτη του Kellogg/WHU, ενώ στο Division B, την πρώτη θέση πήρε η ομάδα του INSEAD , ακολουθούμενη από το Rotterdam School of Management και την ομάδα του Columbia.
Ο φιλόξενος Φαληρικός Όρμος έγινε σημείο συνάντησης για όλους, ενώ οι ευνοϊκές καιρικές συνθήκες συνετέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων.
Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας, Dr. David Landsman (OBE), Μιχαλία Νέγρη (Πρόεδρος και οραματίστρια του Global MBA Trophy) και η νικήτρια ομάδα του INSEAD
Η Μιχαλία Νέγρη, Πρόεδρος και οραματίστρια του Global MBA Trophy, σχολίασε την εντυπωσιακή συμμετοχή των ομάδων, τον ενθουσιασμό των εκπροσώπων των Πρεσβειών και των διακεκριμένων καλεσμένων και την ικανοποίησή της για την ανάδειξη του Global MBA Trophy σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή ιστιοπλοϊκά γεγονότα της χρονιάς.

Με τις γνώριμες ομάδες να επιστρέφουν και νέες να προστίθενται σε κάθε διοργάνωση μέχρι σήμερα, το Global MBA Trophy, με  τη φιλοξενία του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος αλλά και με την υποστήριξη της κορυφαίας εταιρίας Συμβούλων Επιχειρήσεων Accenture, έγινε και φέτος οργάνωση-ορόσημο για τα Ελληνικά δεδομένα.

Οι διοργανωτές δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους τους παρευρισκόμενους, τις συμμετέχουσες ομάδες, τους καλεσμένους αλλά και τους επίσημους ομιλητές για τη συμβολή τους στην άριστη διεξαγωγή του 4ου Global MBA Trophy….

Οι διεθνείς ιστιοπλόοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον Μάη του 2010…
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece