Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Διεθνείς Αγώνες Επεξεργασία
Διεθνείς Αγώνες Ιστιοπλοΐας - Sailing Channel Greece
41 Trofeo Princesa Sofia, η ελληνική εκπροσώπηση...
Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2010 16:58
Με πολυπληθή συμμετοχή θα εκπροσωπηθεί η πατρίδα μας στους αγώνες ιστιοπλοΐας του κυπέλλου της πριγκίπισσας Σοφίας από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου στη Μαγιόρκα. Οι ιστιοπλόοι μας θα τρέξουν σε 9 κατηγορίες.

Στα 470 ανδρών θα αγωνιστούν οι Παναγιώτης Μάντης και Πάνος Καγιαλής, Βασίλης Παπουτσόγλου και Ακύλας Δρούγκας, Παναγιώτης Καμπουρίδης και Γεράσιμος Ωρολογάς, Θοδωρής Καββάς και Γιώργος Ορφανός, Γεράσιμος Πανάγος και Ιωάννης Χριστοφορίδης, Μάριος Σταύρου και Σωτήρης Παπαδόπουλος, Σπύρος Τσάμης και Φάνης Κούνας. Στα σκάφη 470 γυναικών οι Μαρία Βουλγαράκη και Δανάη Πάσχου. Στα Φινν οι Γιάννης Μιτάκης και Αντώνης Δραγούτσης. Με τα Σταρ οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Παντελής Παπαστεφάνου. Στα RSX ανδρών οι Γιώργος Φράγκος, Λεωνίδας Οικονομίδης, Βύρων Κοκκαλάνης και Γιώργος Καραγιώργος. Στα RSX γυναικών Μαρία Αντωνάτου και Αγγελική Σκαρλάτου. Λέιζερ  στάνταρτ ανδρών Αντώνης Μπουγιούρης, Βαγγέλης Χειμώνας, Νίκος Χρυσός. Λέιζερ  ράντιαλ γυναικών η Μαρία Βλάχου. 49er Δημήτρης και Μάριος Πατενιώτης. Μatch racing Σοφία Μπεκατώρου, Νίκη Οικονομοπούλου και Ευαγγελία Μαντζαράκη.
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece