Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακοί Αγώνες Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Sailing Channel Greece
Όνομα χρήστη: Πεκίνο 2008… Κωδικός: σε 46 ημέρες…
Σάββατο, 21 Ιούνιος 2008 16:04

Σοφία Μπεκατώρου - Αιμιλία Τσουλφά

Οι αθλητές μας αφήνουν τα πάτρια εδάφη για να προετοιμαστούν στις καιρικές συνθήκες της Κίνας και του Τσιντάο εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Πρόκειται για τον Νίκο Κακλαμανάκη, τον Αιμίλιο Παπαθανασίου, τον Βαγγέλη Χειμώνα, την Ευτυχία Μαντζαράκη και την Αντωνία Φράι, τον Ανδρέα Κοσματόπουλο με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τις Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου και Βιργινία Κραβαριώτη.

Κατά τη μεταφορά του σκάφους του ο Αιμίλιος Παπαθανασίου είχε ατυχία με τα υλικά του και συγκεκριμένα με τα άλμπουρα που έσπασαν…


Τεράστιο πρόβλημα με την προετοιμασία του ενόψει των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων της Κίνας αντιμετωπίζει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου.  Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του σκάφους και των υλικών του για το Τσιντάο προκειμένου ο Έλληνας πρωταθλητής να κάνει εντατικές προπονήσεις έσπασαν τα κατάρτια.
Ο Παπαθανασίου προπονήθηκε για λίγες μέρες με εφεδρικά υλικά και φυσικά εσπευσμένα επέστρεψε στην Αθήνα για να δει πως θα αντιμετωπίσει το θέμα. 

Αιμίλιος Παπαθανασίου: «ΕΓΙΝΑ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ»

Αιμίλιος Παπαθανασίου

 

Τα κατάρτια κοστίζουν πανάκριβα και μαζί με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αναζητούν τρόπους για να αντιμετωπίσουν αυτή την πολύ σοβαρή κατάσταση. Ασφαλώς έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και ο αθλητής είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένος. Χαρακτηριστικά, μάλιστα, ο Αιμίλιος δήλωσε: «Ήμουν μέσα στα φαβορί για μετάλλιο. Μετά από αυτό το πρόβλημα έγινα αουτσάιντερ. Θα κάνω ότι μπορώ για να το αντιμετωπίσω».

Η Ομάδα του Sailing Channel Greece θα βρεθεί με τον Αιμίλιο την ερχόμενη Τρίτη  στην προσπάθειά της για να βρεθεί λύση με το Άλμπουρο του Έλληνα Ιστιοπλόου. Τα FINN αποτελούν μια ιστορική και σημαντική κλάση που τίμησαν με την συμμετοχή τους μεγάλα ονόματα της Ιστιοπλοΐας όπως ο Ηλίας Χατζηπαυλής και ο Τάσος Μπουντούρης.

 

Οι Έλληνες έμαθαν με ξύλινα και χειροποίητα Finn να τιθασεύουν την θάλασσα και τους ελληνικούς ανέμους…

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece