Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακοί Αγώνες Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Sailing Channel Greece
Μεγάλη ημέρα για τη Μεγάλη Βρετανία…
Τρίτη, 19 Αύγουστος 2008 17:56

FINN MEDAL RACE BEN AINSLY

Κούρσα μεταλλίων για γερά νεύρα είχαμε και για τις κατηγορίες 49er και FINN. Μεγάλη μέρα για την μεγάλη Βρετανία αφού στα FINN το Χρυσό μετάλλιο φόρεσε ο Μπεν Άσλυ και στα YNGLING οι Άιτον, Γουέμπ, και Γουίλσον. Στα Laser ανδρών και στα Laser radial γυναικών ολοκληρώθηκε μόνο η έκτη ιστιοδρομία εξαιτίας των έντονων καιρικών συνθηκών. Ο Ευάγγελος Χειμώνας είναι 26ος στη γενική κατάταξη και η Ευτυχία Ματζαράκη στη 17η θέση. Την πρώτη θέση για τους άνδρες έχει ο Ιταλός Ρομέρο και για τις γυναίκες η Νέο Ζηλανδή Τζο Άλε…


Οι Πρωταθλητές Ευρώπης Ιορδάνης Πασχαλίδης και Κώστας Τριγκώνης πέτυχαν μια 3η και μια 5η θέση στις σημερινές ιστιοδρομίες και σε σύνολο 15 σκαφών η Ελλάδα βρίσκεται στη 3η θέση της γενικής κατάταξης αυξάνοντας τις πιθανότητες για μια θέση στο βάθρο. Τη πρώτη θέση έχουν οι Ισπανοί Ετσαβάρι και Μπλάνκο ακολουθούμενοι από τους Μπάντοκ και Άσμπυ για την Αυστραλία και τους Αργεντίνους Λάνγκε και Εσπινόλα Χρυσό Ολυμπιονίκη με τα μιστράλ το 2000 και 16βπ.

TORNADO ESP

 

Στα R:SX ανδρών και γυναικών μετά την ολοκλήρωση των 7 πρώτων ιστιοδρομιών ο Νίκος Κακλαμανάκης βρίσκεται στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση με μια 5η και μια 10η θέση στη πρώτη και τη δεύτερη ιστιοδρομία αντίστοιχα. Η Αντωνία Φράι πλασαρίστηκε στην 11η θέση αυξάνοντας τις πιθανότητες για την συμμετοχής της στα δέκα καλύτερα πληρώματα του στόλου.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η κούρσα των μεταλλίων για τα 470 ανδρών και ο Ανδρέας Κοσματόπουλος και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος δεν θα συμμετέχουν αφού τερμάτισαν 12οι μετά την ολοκλήρωση των 10 ιστιοδρομιών.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ...

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece