Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
Πανελλήνιο πρωτάθλημα και Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα ΝΟΕ 2010…
Τετάρτη, 26 Μάιος 2010 00:00
Ιατιοπλοϊκή Εβδομάδα ΝΟΕ
Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκαν 2 αγώνες ιστιοπλοΐας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδας από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 2010.
Το σκάφος MELITI IV κατηγορίας ORCi του Γ.Ανδρεάδη πήρε την πρώτη νίκη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΝΟΕ ενώ στην 18η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα ΝΟΕ κατηγορίας IRC, ο Γ. Βασιλόπουλος με το σκάφος BRAVE κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης.

Με τη συμμετοχή 12 σκαφών κατηγορίας ORCi, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έριξε την αυλαία του με νικητές τους Γ. Ανδρεάδη κυβερνήτη του MELITI IV, Έρτσο και Δεληγιάννη κυβερνήτες του BOOKER II και Νικόλαου Σινούρη στο σκάφος ARISTOFANI που κατέκτησε την τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Στην Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα και 7 σκάφη κατηγορίας IRC, τη δεύτερη θέση της διοργάνωσης κέρδισαν οι Λιβάς και Λάζος με το σκάφος OPTIMUM 3 και την τρίτη το σκάφος GANT με κυβερνήτη τον Γ. Κριμιτσά.
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece