Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
Ο (ΙΟΑΘΑ) Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας θέτει νέους στόχους για το 2011…
Παρασκευή, 29 Οκτώβριος 2010 12:05
ΙΟΑΘΑ
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αγωνιστικό πρόγραμμα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας Αρτέμιδας για το 2010. Με την ολοκλήρωση του αγώνα «ΔΙΨΑ 2010» την Κυριακή στις 3 Οκτωβρίου 2010 έπεσε η αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος του ομίλου μα για την περίοδο 2009-2010. Ο ΙΟΑΘΑ διοργάνωσε συνολικά 7 αγώνες από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο με τη συμμετοχή σκαφών από τους ομίλους της Χαλκίδας (ΙΟΧ), Ραφήνας (ΑΛΚΥΩΝ), Μάτι (ΝΑΟΜΑ), Πόρτο Ράφτη (ΙΟΑ και ΝΑΣΠΟΡ) και Λαυρίου (ΝΑΟΛ)…

ΙΟΑΘΑΤα σκάφη ΑΥΓΗ, ΝΗΡΙΤΗΣ, ΑΝΤΙΓΟΝΗ και ΟΝΗΡΓΟ του ΙΟΑΘΑ έλαβαν μέρος στις περισσότερες διοργανώσεις του Ευβοϊκού καταλαμβάνοντας απολογιστικά 16 πρώτες θέσεις, 10 δεύτερες και 5 τρίτες σύμφωνα με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Στις διοργανώσεις ανοικτής θάλασσας του Σαρωνικού το σκάφος ΝΗΡΙΤΗΣ με εξαιρετική συμμετοχή, κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του στον αγώνα του ΙΟΠ «εις μνήμη Πάνου Σγουρού», «Πόρος 2010» και «Πέραμα 2006 – Νικος Κουμιώτης».

 

 

 

ΙΟΑΘΑ

 

 

Με αμέριστη κατανόηση και συμπαράσταση στα πληρώματα και κυβερνήτες των σκαφών, εγγεγραμμένων του ΙΟΑΘΑ, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την παραγωγική και δημιουργική αγωνιστική περίοδο, ενώ δεσμεύτηκε να συνεχίσει το ναυταθλητικό του έργο, παρά τις περιορισμένες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις. Στόχος του Ομίλου για την αγωνιστική περίοδο 2010- 2011, είναι η διοργάνωση περισσότερων αγώνων και η πολυπληθής εκπροσώπησή του σε Ν. Ευβοϊκό αλλά και Σαρωνικό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον όμιλο εδώ

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece