Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
ABS Hellas Liberty 44ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου
Τρίτη, 07 Ιούνιος 2011 10:05


Ο Ναυτικός Όμιλος Άνδρου και η ABS παραχωρούν συνέντευξη τύπου στην Ακτή Μιαούλη, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στα πλαίσια του 44ου Διεθνούς Ιστιοπλοϊκού Αγώνα που θα φιλοξενήσει το ιδιαίτερο νησί των Κυκλάδων από τις 10 έως τις 13 Ιουνίου. Η δήλωση συμμετοχής για τον ιστορικό αγώνα υποβάλλεται και ηλεκτρονικά στον ιστότοπο των διοργανωτών.


Ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου ξεκίνησε το 1967 με εμπνευστή τον Γιάννη Β. Γουλανδρή (Big John) και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, έχοντας στο ενεργητικό του συμμετοχές από σημαντικά ονόματα της θάλασσας και της ιστιοπλοϊας. Όπως για παράδειγμα, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, της Χριστίνας Ωνάση, του Κωστόπουλου, του Εμπειρίκου, του Πολέμη, του Γουλανδρή, του Αγγελόπουλου, του Λυκιαρδόπουλου, του Πορφυράτου και πολλών άλλων. Το 2006 ήταν μια σημαντική χρονιά για τον αγώνα. Ξεκίνησε ένα καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία του. Προσέλκυσε χορηγούς δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβληθούν μέσα από ένα ιδιαίτερα σημαντικό αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός.  Οργάνωσε, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της Άνδρου, εντυπωσιακές εκδηλώσεις και θερμή φιλοξενία για τους ιστιοπλόους, τους χορηγούς και τους δημοσιογράφους. Από τότε η πολύτιμη παρουσία των χορηγών έγινε θεσμός, δίνοντας στον αγώνα ξεχωριστή αίγλη.
Οι χορηγοί που έχουν τιμήσει με την βοήθειά τους τον Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου είναι: μεγάλος χορηγός COSMOTE, άλλοι χορηγοί: WIND, ALPHA BANK, HSBC, BUREAU VERITAS, ELETSON CORPORATION, VARDAS, GOLDEN DESTINY, CASS TECHNAVA, FORTUNE TECHNOLOGIES, SETEL & OLA STORES. Ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας από το 2006, οι ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΝΕΤ 105,8 και contra.gr, οι οποίοι τιμούν σταθερά με την χορηγία τους το Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά, κάνοντας κλικ εδώ


 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece