Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
Πρωτάθλημα Σαρωνικού, 35ος Αγώνας Επαναστάσεως 28-30 Μαρτίου...
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2008 12:02

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής δραστηριότητας με την διοργάνωση του 35ου Αγώνα Ελληνικής Επανάστασης ή Ράλλυ Ύδρας 2008. Τριακόσιοι καλύτεροι ιστιοπλόοι θα συναντηθούν στο Μικρολίμανο για την πρώτη ιστιοδρομία Φάληρο – Ύδρα σε μία διαδρομή 38 ναυτικών μιλίων...

Ο διευθυντής αγωνιστικού, του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΟΙΑΘ, Δημήτρης Αλεβιζάκης καλωσορίζει τους Ιστιοπλόους της Ύδρας στο Sailing Channel Greece…Η ανοικτή θάλασσα άνοιξε πανιά. Ένας ακόμη αγώνας θα ξεκινήσει με τριακόσιους από τους καλύτερους ιστιοπλόους να στελεχώνουν τα σκάφη που θα συμμετέχουν στο 35ο Ράλυ Ύδρας ή Αγώνα Ελληνικής Επανάστασης.


Οι προβλεπόμενοι άνεμοι? Θα μάθουμε σύντομα. Σίγουρα όμως αναμένεται ένας γρήγορος και θεαματικός αγώνας με πρωταγωνιστές τους κυβερνήτες και πληρώματα.


Τα σκάφη θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Μαρτίου απο το Φάληρο λίγα μίλια έξω απο την μαρίνα του μικρολίμανου. Πλώρη για την Ύδρα σε μία διαδρομή τριάντα οκτώ μιλίων με κινητήρια δύναμη τον άνεμο.


Το Σάββατο 30 Μαρτίου ημέρα ξεκούρασης και απονομής για τους ιστιοπλόους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να απολάυσουν την Ύδρα την Αρχόντισα. Ένα από τα πιο σημαντικά νησιά της ελληνικής επανάστασης και ναυτιλίας.


Την Κυριακή offshore ιστιοδρομία με εκκίνηση λίγο έξω απο το λιμάνι της Ύδρας και τερματισμό στο Φάληρο. Ωραίο θέαμα απο τους προμαχώνες και τα κανόνια του ιστορικού νησιού.


Εκδηλώσεις στο νησί με προβολή αποσπασμάτων απο τους αγώνες στο λιμάνι και ζωντανές εικόνες και video στην ιστοσελίδα του Sailing Channel Greece.


Η Ομάδα παραγωγής θα είναι εκέι στο καθιερωμένο ραντεβού...


Οι φίλοι της ιστιοπλοίας θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο μέρος του αγώνα με εικόνες και βίντεο από την ιστοσελίδα μας.

Καλή Ιστιοπλοΐα ευχόμαστε στους συμμετέχοντες με καλόν αέρα στα πανία τους.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece