Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
Ο ΠΟΙΑΘ καλοσορίζει τους συμμετέχοντες στον 35ο Αγώνα Επαναστάσεως στην Ύδρα...
Παρασκευή, 21 Μάρτιος 2008 15:41

Ο διευθυντής αγωνιστικού του Πανελλήνιου Ομίλου Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης ΠΟΙΑΘ, Δημήτρης Αλεβιζάκης καλωσορίζει τους Ιστιοπλόους της Ύδρας στο Sailing Channel Greece…


Αισίως τριανταπενταρήσαμε

Σαν να ήταν χτες  η πρώτη εκκίνηση του 1973 από το Φάληρο. Κι όμως, επί τριανταπέντε συναπτά έτη, οι ιστιοπλοόι δίνουν το παρών στη γραμμή της εκκίνησης, με περίσσια  διάθεση μετά από καιρό απραξίας, με φρέσκια μουράβια μετά την απαιτούμενη συντήρηση και πολύ όρεξη  για διάκριση.

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις  16.00 τα 50 σκάφη περίπου που θα συμμετέχουν στον αγώνα,  θα ανοίξουν τα πανιά τους και  το  κέφι τους για την πρώτη  ιστιοπλοική εξόρμηση στην Υδρα.

Μυρίζοντας καλοκαίρι πια, πετώντας τα βαριά ιστιοπλοικά ρούχα και με τη βοήθεια του Αίολου, την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 10.00 από την Υδρα, τα πληρώματα θα ανοίξουν τα πανιά της επιστροφής για το Φαληρικό  όρμο.

Καλά πανιά λοιπόν μια που το Καλοκαίρι είναι γεμάτο από συναρπαστικούς αγώνες.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece