Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης Επεξεργασία
Ιστιοπλοΐα Ανοικτής Θαλάσσης
Ρεκόρ συμμετοχών για τον αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως – Υδρα 2008...
Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2008 13:39

Με 93 σκάφη στην εκκίνηση, ρεκόρ συμμετοχών για  τον αγώνα της Ελληνικής Επαναστάσεως – Υδρα 2008,  που διοργανώνει ο ΠΟΙΑΘ, ανοίγει  ουσιαστικά η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου για την ιστιοπλοία ανοικτής θαλάσσης για το 2008...


ΥΔΡΑ 2008

 

Ο 35ος αγώνας Ιστιοπλοΐας της Ελληνικής Επαναστάσεως – Υδρα 2008 συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων σχεδόν των ιστιοπλόων της Αττικής αλλά και από την περιφέρεια με τη συμμετοχή σκαφών από το Βόλο, τη Σύρο. τη Χαλκίδα, την Κόρινθο, το Κιάτο και Ραχών (Λαμία). Με ώρα εκκίνησης την Παρασκευή  στις 16.00 τα σκάφη θα αποπλεύσουν από το Φαληρικό όρμο με προορισμό την Υδρα, ολοκληρώνοντας το πρώτο σκέλος της διαδρομής, ενώ την Κυριακή στις 10.00, θα εκκινήσουν από την Υδρα για το δεύτερο σκέλος του αγώνα, με τερματισμό στο Φαληρικό όρμο.

ΥΔΡΑ 2008

Εκτός από την πολύ μεγάλη συμμετοχή σκαφών, ο αγώνας αναμένεται να είναι σκληρός από άποψη καιρικών συνθηκών, βάσει των προβλέψεων της μετεωρολογικής υπηρεσίας, δίνοντας τη ευκαιρία στα καλύτερα προετοιμασμένα  πληρώματα, να αναδείξουν τις ναυτικές τους ικανότητες και να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Αυλαία και πάμε .........

Το Sailing Channel Greece εύχεται καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες...

ΥΔΡΑ 2008

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece