Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Επεξεργασία
Τρίγωνα - Ιστιοπλοΐα
Φινάλε στους αγώνες πρόκρισης στη Μαρίνα Δέλτα Φαλήρου, συστήθηκαν οι Εθνικές ομάδες Όπτιμιστ και Λέιζερ Ράντιαλ εφήβων…
Πέμπτη, 08 Μάιος 2008 14:11

Ολοκληρώθηκαν στη Μαρίνα Δέλτα Φαλήρου οι πανελλαδικοί αγώνες ιστιοπλοΐας πρόκρισης για τον καταρτισμό των εθνικών ομάδων στις κατηγορίες Όπτιμιστ και Λέιζερ ράντιαλ εφήβων.  Στα Οπτιμιστ έλαβαν μέρος 96 σκάφη (67 αγόρια και 29 κορίτσια) και μετά από 9 ιστιοδρομίες την πρόκριση πήραν τα πρώτα 9 αγόρια και τα πρώτα 3 κορίτσια που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα…


Η Εθνική ομάδα αποτελείται από τους Αλέξανδρο Καββά του ΝΟΕ, Γιώργο Καββά του ΝΟΕ, Νίκο Καλαφάτη του ΝΟΚΒ, Γρηγόρη Μαζαράκη του ΝΟΚ, Ερρίκο Στάθη του ΝΟ Αίγινας, Γιώργο Καντίνη του ΝΟΚ, Γρηγόρη Γάρη του ΝΟ Αίγινας, Γιάννη - Χρήστο Μιτάκη του ΝΟΕ, Κώστα Οικονομίδη του ΝΟΚΒ.

Στα κορίτσια οι Μαρία Δρόσου του ΙΟΠ, Πολυξένη Σαρρή του ΝΟ Πάρου, Βασιλεία Καραχάλιου του ΝΟΚΒ.

Στα Λέιζερ ράντιαλ εφήβων έτρεξαν 69 σκάφη και μετά τις δύο προκρίσεις (συνολικά 16 ιστιοδρομίες) οι πρώτοι 6 αποτελούν την εθνική ομάδα που θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τους Νίκο Χρυσό του ΙΟΠ, Αντώνη Κάτσιο του ΝΟΝΜΑ, Βασίλη  Πετρακόπουλο του ΝΟΕ, Αντώνη Κυριακού του ΝΟΝΜΑ, Γιώργο Κωστομοίρη του ΝΑΟΒ και Αντώνη Βαλμά – Βλουτή του ΙΟΠ.

Το Sailing Channel Greece εύχεται καλή συνέχεια στους μικρούς ιστιοπλόους…

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece