Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Επεξεργασία
Τρίγωνα - Ιστιοπλοΐα
Eλληνική κυριαρχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Οπτιμιστ…
Τετάρτη, 04 Αύγουστος 2010 15:13

Η Εβελίνα Δρούγκα, ο Λεωνίδας Οικονομίδης και ο Γρηγόρης Μαζαράκης κατέκτησαν συνολικά ένα Χρυσό και δύο Αργυρά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων κατηγορίας Όπτιμιστ προσθέτωντας έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών της ελληνικής ιστιοπλοΐας. Πρώτοι, οι Έλληνες των όπτιμιστ, ηγούνται των 16 ομάδων που προκρίθηκαν για να αγωνιστούν στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη λίμνη Λέντρο της Ιταλίας τον Αύγουστο του 2010...
Το Πομόρσκι της Πολωνίας γέμισαν με χρώματα και σημαίες 146 αγόρια και 101 κορίτσια από 41 Χώρες, από τις 2 έως τις 10 Ιουλίου. Μετά από 7 ιστιοδρομίες η 13χρονη Εβελίνα Δρούγκα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς κατάφερε να κατακτήσει το Αργυρό μετάλλιο. Στην πρώτη θέση τερμάτισε η Φραντζέσκα Ρούσσο από την Ιταλία και στην τρίτη η Πάολα Μπαρσελό από την Ισπανία. Στην αντίστοιχη κατηγορία των αγοριών ο Λοράντ Πεχ από την Ουγγαρία κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο. Στις δύο πρώτες θέσεις του βάθρου ανέβηκαν ο Λεωνίδας Οικονομίδης και ο Γρηγόρης Μαζαράκης που φόρεσαν το Χρυσό και το Αργυρό μετάλλιο.
 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece