Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Επεξεργασία
Τρίγωνα - Ιστιοπλοΐα
Tornado, 6η ημέρα - Ακυρώθηκαν οι τελικοί αγώνες στο Παγκόσμιο
Σάββατο, 01 Μάρτιος 2008 03:19

Ακυρώθηκαν όλοι οι αγώνες που είχαν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν στην Τακαπούνα την τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.


Οι άνεμοι εντάσεως 14 έως 35 κόμβοι καταγράφονται στις διάφορες θέσεις γύρω από τον κόλπο Hauraki σήμερα για τους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος TORNADO 2008.
Η σχεδιασμένη έναρξη για τις 11.00 έχει αναβληθεί λόγω ενός συνδυασμού δυνατών ανέμων και βροχής που έχουν μειώσει την ορατότητα στα 200μέτρα περίπου. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων προέχει ανακοίνωσαν εκπρόσωποι της Οργανωτικής Επιτροπής.
Ημέρα για extreme sports συμπλήρωσαν και μας έδειξαν τους kitesurfers που φένεται να απολαμβάνουν τις καιρικές συνθήκες.
Το σκάφος της επιτροπής επέστρεψε στην στεριά στις 11.46 το πρωί (Ώρα Νέας Ζηλανδίας) σηματοδοτόντας έτσι την προσωρινή αναβολή των δύο τελευταίων ιστιοδρομιών.
Εξετάζεται ακόμη το σενάριο που λέει οτι η ιστιοδρομία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εναλλακτικό κόλπο.
Στις 12.30 Ο υπεύθυνος της Οργανωτικής Επιτροπής (PRO) πήγε να ελέγξει τις συνθήκες και δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece