Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Επεξεργασία
Τρίγωνα - Ιστιοπλοΐα
ISAF GRADE 3, Alexander the Great Cup, Thessaloniki 2008…
Πέμπτη, 06 Μάρτιος 2008 19:00

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου την πρώτη ημέρα του Μαρτίου 2008...


Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου Η διοργάνωση αποτέλεσε και Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τις Ολυμπιακές κλάσεις 470, Laser std, FINN και Tornado. Συμμετείχαν συνολικά 23 αθλητές στα 470, 16 στα FINN, 7 στα Laser Radial, 31 στα standard και 6 στα Tornado. Παρόλο που οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές, οι ιστιοπλόοι προσέφεραν όμορφο θέαμα σε έναν ακόμη αγώνα υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο Ναυτικός όμιλος Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τους Έλληνες και διεθνείς Ιστιοπλόους (Ρουμανία, Σερβία, Κύπρος, Βουλγαρία) στις εγκαταστάσεις του και αποτέλεσε τον οικοδεσπότη για μία ακόμη χρονιά.

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου
 
 

Στα 470 ανδρών πρώτοι τερμάτισαν οι Γιώργος Βασιλειάς και Στάθης Παπαδόπουλος του ΙΟΠ, δεύτεροι οι Ταγαρόπουλος Αλέξης και Τσιγκάκος Λάζαρος του ΝΟΘ και τρίτοι οι Βεργινάδης Παναγιώτης και Βλάχος Τίμος του ΝΟΕ.
Στην αντίστοιχη κατηγορία των γυναικών, για την πρώτη νίκη βραβεύτηκαν οι Οικονόμου Ανθή και Τσιγαρίδη Όλγα των ΝΟΕ και ΕΝΟΑ αντίστοιχα.
Δεύτερη νίκη οι Κουτσουγέρα Κατερίνα και Μπατσή Ερμίνα του ΝΟΤΚ και τρίτες οι Σαραντοπούλου Κλεοπάτρα και Παπαδέλη Νικολέτα του ΝΑΟΚΘ.

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου
 


Στην κλάση FINN
πρώτη Νίκη για τον Ολυμπιονίκη Αιμίλιο Παπαθανασίου του ΟΣΦΠ, δεύτερη ο Δραγούτσης Αλέξανδρος του ΟΘΑ και τρίτη νίκη ο βετεράνος Ολυμπιονίκης Ηλίας Χατζηπαυλής του ΝΟΠΦ.

 

 

 

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου

Στα LASER Radial,
πρώτη αναδείχθηκε η Τσαουσίδου Μαρία του ΝΟΑΛ, δεύτερη η Κολιδά Θεοχάντη του ΝΟΚΒ και τρίτη η Άννα Αγραφιώτη του ΝΟΠΦ.
Στα LASER και σε συμμετοχή συνολικά 31 ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο Ευάγγελος Χειμωνάς του ΙΟΠ, δεύτερος ο Κάτσιος Αλέξιος του ΝΟΝΜ και τρίτος ο Μπουγιούρης Αντώνης του ΕΝΟΑ.

 

 

Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου

 

 

Για την Κλάση Tornado βραβεύτηκαν οι Μουρίκης Κωνσταντίνος και Γύρης Κωνσταντίνος του ΝΟΚΒ, δεύτερη νίκη οι Κοσμόγλου Στράτος και Θεοδωράκης Δημήτρης των ΝΟΑΘ και ΝΟΚΒ αντίστοιχα. Τρίτη νίκη οι Παπαδόπουλος Μιχάλης και Τιμοθέου Θάνος των ΙΟΚΤ και ΙΟΘ αντίστοιχα.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece