Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Επεξεργασία
Τρίγωνα - Ιστιοπλοΐα
Η Βιργινία Κραβαριώτη δοκιμάζεται απο την Σοφία Μπεκατώρου...
Τετάρτη, 02 Απρίλιος 2008 23:39

Ξεκίνησε στην Ισπανία το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας Yngling και η είδηση είναι ότι η Σοφία Μπεκατώρου δοκιμάζει ως πλήρωμα τη Βιργινία Κραβαριώτη μαζί με τη Σοφία Παπαδοπούλου.  Η ολυμπιονίκης μας θέλει να δει κατά πόσο η ιστιοπλόος των Laser radial μπορεί να δέσει με το σκάφος στη θέση της Χριστίνας Χαραμουντάνη ενόψει, βέβαια, των αγώνων στο Πεκίνο....


Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Yngling

 

 

 

 

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αγωνίζονται 23 σκάφη και έχουν ήδη διεξαχθεί οι πρώτες τρεις ιστιοδρομίες.  Οι Ελληνίδες αθλήτριες τερμάτισαν 11, 14, 20, 10, 11 και με 46 βαθμούς ποινής βρίσκονται στην 14η θέση.

 

 

 

 

Προηγούνται οι Ολλανδέζες Ρ. Γκρόνεβελτ – Α. Μπες – Μ. Γουίτενεν με 11 β και ακολουθούν οι Αμερικανίδες (το πρωτάθλημα είναι όπεν) Σ. Μπαρκόφ – Κ. Χόου – Ντ. Καπότσι με 14β και οι Βρετανίδες Σ. Άιτον – Σ. Γουέμπ – Π. Γουίλσον με 17β.

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Yngling

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Yngling

 

 Στο τέλος της εβδομάδας αναχωρεί για την Ιταλία ο Αιμίλιος Παπαθανασίου προκειμένου να πάρει μέρος στο Γιουρολιμπ της Λάγκο ντι Γκάρντα. 

Το Sailing Channel Greece εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες ιστιοπλοΐας...

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece