Ιστιοπλοΐα Αγώνες Ιστιοπλοΐας Τριγώνου Επεξεργασία
Τρίγωνα - Ιστιοπλοΐα
Φινάλε στο Παγκόσμιο STAR στο Μαϊάμι, μετά τα 49er και τα 470 γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν θα εκπροσωπηθούμε και στα Σταρ…
Παρασκευή, 18 Απρίλιος 2008 13:22

Η έκτη και τελευταία ιστιοδρομία του παγκοσμίου πρωταθλήματος Σταρ στο Μαϊάμι ήταν και η καλύτερη του Λεωνίδα Πελεκανάκη και του Γιώργου Στυλιανού.  Σε σύνολο 104 σκαφών οι Έλληνες ιστιοπλόοι τερμάτισαν 7οι και κατέλαβαν την 45η θέση της γενικής βαθμολογίας με 209 βαθμούς.


 

Στην ειδική βαθμολογία των 20 χωρών που διεκδικούσαν τις 4 προνομιούχες θέσεις για το Πεκίνο το ελληνικό σκάφος ήρθε 13ο και αυτό σημαίνει ότι μετά τα 49er και τα 470 γυναικών στους ολυμπιακούς αγώνες δεν θα εκπροσωπηθούμε ούτε στα Σταρ. 

Τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για την Κίνα πήραν η Ελβετία, η Κροατία, η Ιρλανδία και ο Καναδάς.

Παγκόσμιοι πρωταθλητές του Σταρ αναδείχθηκαν οι Πολωνοί Μ. Κουσνιέρεβιτς – Ντ. Ζούκι με 14 βαθμούς.  Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ιταλοί Ντ. Νέγκρι – Λ. Βιάλε με 23β και το χάλκινο οι Βραζιλιάνοι Ρ. Σάιντ – Μπ. Πράντα με 33β.

 

Γραφτείτε στο Newsletter!

Προτεινόμενα & Υποστηρικτές

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 579714
"Καμία Ανατολή δε μας βρίσκει εκεί που μας άφησε το ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και όταν η γη κοιμάται, εμείς ταξιδεύουμε. Φεύγω με τον άνεμο μα δεν πρόκειται να εξαφανιστώ."
- Χαλίλ Γκιμπράν, 1883 - 1931.
(c) Ιστιοπλοϊκό Κανάλι - Sailing Channel Greece